Упутство за ресет лозинке

 

Обавештавамо Вас да уколико сте заборавили лозинку за Ваш налог за приступ систему Централне Евиденције Обједињене Процедуре за издавање грађевинских дозвола, лозинку можете променити на следећи начин:

 

1.    Отворите почетну страну ЦЕОП система на https://ceop.apr.gov.rs/eregistrationportal/;

 

2.    Кликните ПРИЈАВИ СЕ у горњем десном углу.

 

3.    Кликните на линк Заборавили сте Вашу лозинку? ;

 

4.    Унесите адресу електронске поште за коју је креиран ваш налог и карактере са слике (пазите на мала и велика слова) и кликните на СЛЕДЕЋИ КОРАК;

 

5.    Kao одговор на постављено безбедносно питање Име фирме где сте први пут били запослени? унесите великим словима APR и кликните на ПОДНЕСИ

 

6.    Уколико сте сами већ претходно унели своје безбедносно питање, унесите ваш тајни одговор.

 

7.    У електронској пошти коју ћете након неколико минута добити, кликните на понуђени линк. Отвориће Вам се страница за унос нове лозинке. Унесите у оба поља нову лозинку и кликните на СНИМИ ЛОЗИНКУ.

 

8.    Наведени линк у електронској пошти ће Вам бити активан 60 минута. Уколико у том периоду не промените лозинку, поновите поступак за ресетовање да би Вам се издала нова лозинка у нових 60 минута.

 

9.    На овај сте начин сами променили лозинку и можете на порталу https://ceop.apr.gov.rs/eregistrationportal/ да се пријавите са новом лозинком.

 

Ове инструкције као видео упутство за ресетовање лозинке можете погледати и на Youtube